8. Sınıflar İstanbul Gezisi

OKULUN ADI  : ERYAMAN ŞEHİT HAMZA YILDIRIM ORTAOKULU

GEZİ TARİHİ : 12-13-14- NİSAN -2019

NOT                   : 8. Sınıf Öğrencilerimiz geziye katılabileceklerdir.

1.GÜN :Gece 24.00' da  Eryaman'dan okulun önünden hareket edilecek.

2.GÜN :

Sarıyer'e iniş. Burada Sarıyer böreği ile sabah kahvaltısı yapılacak. Eminönü'ne inilerek  tekne ile Boğaz Turu yapılacak. Buradan Dolma bahçe sarayına geçilecek. Ziyaret tamamlandıktan sonra Sultan Ahmet meydanına geçilerek öğlen yemeği molası verilerek burada köfte ekmek yenilecek. Arkasından tarihi yarımada içinde Sultan Ahmet Meydanı ve camii (Alman Çeşmesi, Yılanlı Sütun, Hipodrom Meydanı),Ayasofya Müzesi, Topkapı, Yerebatan Sarnıcı gezilerek akşam otele geçilecek. Oteldeki akşam yemeği ve sabah kahvaltısından sonra üçüncü gün programına geçilecek.

3.GÜN :

Eyüp Sultan Cami ve türbesinden sonra Pierre Loti 'ye geçiş. Buradaki çay molası ve seyirden sonra Minyatürk ziyareti yapılacak. Buradaki Beltur'dan Öğrencilerin Öğle yemeği molası vermeleri sağlanacak (Öğrenci bu ücreti kendisi sağlayacak).Buradan ayrılıp Panorama 1453 müzesi ve Koç müzesi gezilerek Ankara'ya dönüş hazırlıklarına geçilecek. Dönüşte öğrencilerin yolda verecekleri yemek molasıyla (Öğrenci kendi Karşılayacak). Ankara'ya varış.

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER:

-Lüx  araç ile ulaşım, araç içi ikram.

- 1 Gece yarım pansiyon konaklama.

-2 Sabah kahvaltısı.

-1 Akşam yemeği.

-1 Öğlen yemeği.

-Seyahat sigorta paketi.

-Profesyonel rehberlik hizmeti.

-Müze ve ören yeri giriş ücretleri.

-Boğaz tekne  turu ücreti.

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER :

-Tüm şahsi harcamalar.

-1 öğlen yemeği (İkinci gün ).

-1 akşam yemeği (Dönüş yolunda)

GEZİ ÜCRETİ :   400 TL

GEZİYİ DÜZENLEYEN ÖĞRETMENLER :

Oya ÇEÇEN        Günsu TÜZÜN        Nusret Tüzün        Emel KOÇ        Serhat ŞİMŞEK
Gör.Sn.Öğrt.   İng. Öğrt.   Gör.Sn.Öğrt   Müzik Öğrt.    Okul Müdürü

Veli İzin Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Yayın: 16.02.2019 - Güncelleme: 06.09.2021 19:50 - Görüntülenme: 786