T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu

Eskişehir Gezisi

5. ve 6. Sınıf öğrencilerimiz için 19 Kasım 2019 tarihinde günübirlik Eskişehir gezisi düzenlenecektir.

 

PROĞRAM:

Sabah 07.30 da Eskişehir'e hareket. Yolda verilecek simit, çay ve peynir ikram. Eskişehir'e varış. Kurşunlu Külliyesi ve Lüle Taşı Müzesi gezisi. Odun Pazarının kıvrımlı sokaklarındaki yürüyüşte cumbalı evlerin ve çıkmaz sokakların görülmesi. Atlı Hanın gezilmesi. Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'ni ziyaret. Ünlülerin balmumundan heykellerinin bulunduğu Bal Mumu müzesinin gezilmesi. Porsuk Çayı kenarındaki restoranda öğle yemeği. Yemekte Toyga/ Sorpa çorbası, çiğbörek, garnitür, salata, meşrubat, çay ikramı. Sonrasında Devrim Arabalarını ziyaret. Çizgi film ve masal kahramanlarının yer aldığı Sazova Parkı'nda doğa gezintisi sonrasında serbest zaman. Eskişehir'in ünlü plajının yer aldığı Kent Park'ta alaca balıkların ve plajın görülmesi. Ankara'ya hareket. 22.00 da Ankara'ya varış.

GEZİ ÜCRETİ: 130 TL

GEZİDEN SORUMLU ÖĞRETMENLER: Oya ÇEÇEN,  Günsu TÜZÜN

 

NOT: Bu gezi 5. Ve 6. Sınıflar için düzenlenecektir. 8. Sınıflar için 2. Ara tatilde bir gece konaklamalı İstanbul Adalar Doğa turu düşünülmektedir.  7. Sınıflar için yine 2. Ara tatilde planlanacak gezinin yeri öğrenci velilerimize ilerleyen zamanda fiyatlarıyla birlikte duyurulacaktır. Geziden vaz geçme durumunda ücretler geri verilmeyecektir.

Ücretler ve dilekçeler 11- Ekim-2019 ile 20-Ekim-2019 tarihleri arasında yukarıda adı geçen öğretmenler tarafından toplanacaktır.

 

Geziye Katılım Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız.

 

14-10-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 06.09.2021 19:50 - Görüntülenme: 904
  Beğen | 5  kişi beğendi