Başarılarımız

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Yusuf Küçük, İlköğretim Haftası Etkinliklerinde İl genelinde düzenlenen yarışmada Ortaokul  Resim dalında Birinci olmuştur. Öğrencimizi destek veren Ailesi ve yetiştiren öğretmenimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Eliz Meryem Erdiç. Aerobik Cimnastik Lig Müsabakalarında Trio Kategorisinde Türkiye 1.si, Tek kızlar Kategorisinde Türkiye 3.sü olmuştur.

Şampiyon öğrencimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz Yıldız Erkek Masa Tenisi erkek takımı, ilçe üçüncüsü emeğinize sağlık değerli öğretmen ve sevgili öğrencilerimiz. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak şampiyonlarımızı tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Yiğit Samet DOĞAN,

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Türkiye Şampiyonası' nda Türkiye 3'üncüsü oldu. Şampiyon öğrencimizi, Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri haftayı yeni şampiyonluklar ile Taçlandırarak Bayram molası verdiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Okçuluk Olimpik Yay Küçük Erkek İl Birincisi Yigit Samet Dogan

7-D sınıfından Öğrencimiz Nisa Göcen Ankara okullararası okçuluk yarışmasında Üçüncü Olmuştur

7-E sınıfından Murat Mert Erdiç 9 Nisan 2022  tarihinde yapılan Okullararası Cimnastik (sportif aerobik) Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Sporcu Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca,

7-E sınıfından Murat Mert Erdiç, Türkiye Cimnastik Federasyonu 12-14 Yaş Çiftler Kategorisi İkincisi

Futbol Kulüpler arası Üçüncü Türkalp Öztaş olmuştur.

Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak Beden Eğitim Öğretmenlerimizi, Antrenörleri, Şampiyonlarımızı, Velilerimizi destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Murat Mert Erdiç 9 Nisan 2022  tarihinde yapılan Okullararası Cimnastik (sportif aerobik) Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. sü olmuştur. Sporcu Öğrencimizi, Antrenör ve destek veren ailesini, Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Haftayı yeni başarılar ile kapattık,

Okulumuz öğrencilerinden Efe Güler 6 Nisan 2022 tarihinde yapılan, Okul Sporları Atletizm Yarışmalarında uzun atlama branşında Ankara 2. Olmuştur

ayrıca Küçük Kız Voleybol Takımımız İlçe 4. Olarak bizleri gururlandırdılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız bu gün bizlere İlçe 3. olarak gururlandırdı.

Şampiyon öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şampiyon Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi; Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz 7-E sınıfından Murat Mert Erdiç Jimnastik (sportif aerobik) Ankara Birinmcisi,

5-D sınıfından Eliz Meryem Erdiç Cimnastik (sportif aerobik) Ankara Dördüncüsü oldu.

Şampiyon kardeşleri Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden,;

7-G Göknur Melek Nazikkulak kulüpler Kick-boks Türkiye 3.sü

5-D Ada Seven, 5-G Eflal Uluğ kulüpler Basketbol turnuvası 1.si

7-H Talha Kılıç Okullararası Karate kata-kumite Ankara 3.sü

5-C Yiğit Erdem Aykaç kulüpler Basketbol turnuvası 1.si

Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak şampiyonlarımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 7-H sınıfı öğrencilerinden Kazım Talha Kılıç KARATE' de  Ankara 3. Olmuştur. Şampiyonumuzu Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 6-I sınıfı öğrencilerinden Enes KARATAŞ Kickboks Ankara İl birincisi olmuştur. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak şampiyon'umuzu tebrik ediyoruz.

Öğrencimiz Yiğit Gelişen ve Ders öğretmeni Yeliz Bursalıoğlu'nu, Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz. Bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI' ya tüm ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 7-G Sınıfı öğrencilerinden Göknur Melek Nazikkulak Ankara'da düzenlenen Kick Boks Minikler Turnuvasında 37 Kg da İl birincisi olmuştur. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak Şampiyonumuzu, Antrenör'ünü ve destek veren ailesini tebrik ediyor. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.