2015 - 2016 Öğretim Yılı

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´mızı coşku, gurur ve mutlulukla kutladık.

Okulumuz Kariyer Günleri etkinlikleri içinde halter branşından Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Sn. Halil Mutlu´yu Ağırladık.

Okulumuz ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma sonrasında okul bahçemize farklı türlerde 100 Adet Sarıçam, 100 Adet Mavi Selvi, 100 Adet Dağ Muşmulası, 50 Adet Ateş Dikeni ve 20 Adet Mavi Ladin ağaçları dikilmiştir. Ağaç dikme kampanyasına katılan öğrencilerimizin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Orman Genel Müdürlüğünde çalışan Yaşar SÖNMEZ'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

17-11-2015 tarihinde 5. Sınıf Görsel sanatlar seçmeli öğrencileri ve Görsel Sanatlar öğretmenleriyle Devlet Resim Ve Heykel müzesi, Etnografya Müzesini ziyaret ettiler.

6.sınıflar Görsel sanatlar seçmeli öğrencileriyle 19-11-2015 tarihinde,

7.sınıflar Görsel sanatlar seçmeli öğrencileriyle de 20-11-2015 tarihinde müze ziyaretleri yapıldı. Toplamda 231 öğrencinin katılımı sağlandı.

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz hazırladıkları "ATATÜRK'ü  ANMA PROGRAMI" ile ulu öndere olan sevgilerini, şükranlarını bir kez daha gösterdiler.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek sizsiniz"

M. Kemal Atatürk

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası'nı coşkuyla kutladı.