2016 - 2017 Öğretim Yılı

2016-2017 eğitim öğretim yılı mart ayında ODGEP (Olumlu Davranış Geliştirme Projesi) kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda, sınıf içerisinde ve okulda göstermiş oldukları örnek davranışlar baz alınarak “Ayın En İyi Sınıfları” belirlenmiştir.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yapılan anma günü programında bu vatan için kanlarını dökmüş tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "15 Temmuz Demokrasi Mektup Yazma Yarışması" na okulumuz öğrencileride katılmıştır.

Başkomutan, büyük devlet adamı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık.

Büyük Atamızın ve Yüce Türk Milletinin kurduğu cumhuriyetimizin, bize emanet edilişinin 93.yıldönümünü kutladık.