T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu

Sportif Etkinlikler

Haz

Sezon şampiyonlarımızla küçük bir mola, Futsal Küçük Erkek takımımız ikinci ve Yıldız erkek takımımız ilçe dördüncüsü oldu. Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi sizlerle gurur duyuyor.

May

Okulumuz Futsal Takımı, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen Futsal (salon futbolu) turnuvasını 4. Olarak tamamlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullararası Spor Müsabakalarında, Okulumuz Basketbol, Futbol, Masatenisi ve Voleybol Takımlarımız düzenlenen kupa töreninde kupalarını alarak 2017-2018 okul sporları sezonunu başarıyla tamamlamışlardır. Okçuluk dalından katılan öğrencimiz Merve Yalçın ile Takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullar Arası Atletizm Yarışmalarında Yıldız Kızlar katagorisinde okulumuzu temsil eden 7-B sınıfından Yağmur DEMİRKAYA 800m de Ankara Üçüncüsü olmuştur, Yıldız Erkek katagorisinde 8-D sınıfından Erdi BAŞOL 100m de Ankara Birincisi Uzun Atlamada Ankara İkincisi olmuştur. Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullararası Yüzme Yarışmalarında Küçük Kızlar katagorisinde 5-D sınıfından Asel UÇAK ve 5-H sınıfından Ada BÜYÜKOĞLU okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Nis

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullar Arası Voleybol Müsabakalarında Küçük Kızlar katagorisinde okulumuz Küçük Kız Voleybol Takımı ikinci, Yıldız Kız Voleybol Takımımız üçüncü olmuştur. Düzenlenen törende madalyalarını almışlardır. Takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Okullar Arası Basketbol Müsabakaları

Ock

2017-2018 Öğretim yılı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Okullar Arası Voleybol Müsabakaları

Nis

Ara

Okullararası Voleybol İl Birinciliği Müsabakalarında yıldız kız voleybol takımımız okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.

Haz

2014-2015 Öğretim yılı 6. sınıflararası voleybol turnuvası sonuçları.

Haz

Haz

Etimesgut İlçesi genelinde yapılan okul sporları kapsamında, okulumuz basketbol ve voleybol takımları ödüllerini almıştır.

Nis

Okul Küçük Kız Voleybol Takımımız 2014-2015 sezonu ilçe birinciliği müsabakalarında eleme gurubunu 2. olarak bitirmiş ve final gurubuna yükselmişlerdir.

Mayıs ayında yapılacak olan Final grubu müsabakalarında takımımıza başarılar diliyoruz.

Nis

Okul Yıldız Kız Voleybol Takımımız 2014-2015 sezonu ilçe birinciliği müsabakalarında eleme guruplarında bütün maçlarını kazanarak final gurubuna yükselmişlerdir.

Mayıs ayında yapılacak olan Final grubu müsabakalarında takımımıza başarılar diliyoruz.