Sosyal Kültürel Etkinlikler

Ock

Okulumuz "Yaşayan Okul" projesi kapsamında radyo yayın grubu 29.12.2017 tarihinde okul içi yayınına başlamıştır. Yayınımızda sosyal kültürel faaliyetler, eğitim haberleri, etkinlik saatleri ve müzikler yer almaktadır. Radyo yayınımız her cuma günü devam edecektir.

Ara

Öğrencilerimizin, ülkemizin sahip olduğu kültür varlıkları ile tarihi eserleri tanıma, koruma, değerlendirme ve yorumlama kabiliyetlerini geliştirmek; onlara katılımcı ve üretici bir öğrenme alışkanlığı kazandırılması amacı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Müzesine 22.12.2017 tarihinde "Ebru Sanatı ve Müze Eğitimi" projesi kapsamında gezi düzenlendi.

Ara

Medya okur yazarlığı dersi kapsamında 5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle TRT Genel Müdürlüğüne TRT Yayıncılık Tarihi Müzesi, yayın stüdyoları ve diğer bölümleri kapsayan bir gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz yayıncılık tarihinin aşamaları hakkında bilgi alarak canlı yayın kaydı gerçekleştirdiler. Canlı yayın stüdyolarının heyecanını gözlemlediler.Gezimiz için bizlere katkı sağlayan Protokol ve Müze Müdürü Bülent Kahraman ÇOLAKOĞLU´na teşekkür ederiz.

Kas

28.09.2017 Perşembe günü Seçmeli Görsel Sanatlar 7. Sınıflarla, 06.10.2017 Cuma günü de Seçmeli Görsel Sanatlar 8.Sınıflar ve 6D sınıfı ile birlikte Altınköy Açık Hava Müzesine bir gezi düzenledik.

Gezilerimizde tarihimizi ve köy yaşamını inceleyerek notlar tuttuk, resimler çizdik ve bol bol fotoğraf çekdik.

May

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmenleri ve öğrencilerimiz MTA Tabiat Tarihi Müzesini gezdiler.

Nis

23 Nisan çocuk haftası etkinlikleri kapsamında eba radyoya konuk olduk.

Ekm

Okulumuz Fen Bilgisi öğretmenleri önderliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Hücre Maketi Sergisi"ni gezen okul müdürümüz Ömer KOÇ sergiyi çok beğenmiş olup öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen Müzik Şölenimize bekliyoruz.

Haz

2014-2015 Öğretim yılı Etimesgut İlçesi okul sporları kapsamında 27 Mayıs 2015 tarihinde ödül töreni yapılmıştır.

May

12-13 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşen 2. bilim fuarımıza katılan tüm misafirlerimize ve emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz "Bizim için yazanlar" adı altında, medya okuryazarlığı dersi öğrencileri ve Türkçe dersi zümresi işbirliği ile Altan Alkan´ı okulumuza davet etti.

Nis

Etimesgut İlçesi genelinde Okul Spor Faaliyetleri kapsamında "Satranç Yarışması" yapıldı.

Mrt

Okulumuz 2014-2015 eğitim yılı 2. dönem başında Van İli Hangediği Köyü Çaldıran Mehmet Tahir Taşer Ortaokulu ile "Kardeş Okul" projesi başlattı.

Mrt

Okulumuzda 09.02.2015-27.02.2015 tarihleri arasında Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Eğitim Koçluğu ve Veli Danışmanlığı ile İstenen Eğitim ve Başarı" semineri, öğretmenlerimizin katımıyla başarıyla gerçekleşmiştir.

Mrt

Okulumuzda Medya Okuryazarlığı dersini seçen  7. Sınıflar okul içinde televizyon izleme alışkanlıkları ve eğilimleri konusunda görüşme tekniği kullanarak röportaj yaptılar.