Şehit Hamza Yıldırım Kimdir?

Şehit Hamza Yıldırım 1992-2015

Şırnak Görmeç bölgesinde şehit olan ve okulumuza ismi verilen şehidimiz Hamza Yıldırım 06.08.1992 tarihinde Ankara'nın Bala İlçesi Karahamzalı Köyünde dünyaya gelmiştir.

Şehidimiz ilkokul ve ortaokul öğrenimini Hasan Sağlam İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. Lise öğrenimini, Etimesgut Ticaret Meslek Lisesinde, ön lisansını da Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi alanında tamamlamıştı.

2015 yılında vatani hizmetine Isparta Eğridir Komando Tugayında başlamış ve 30.07.2015 tarihinde Şırnak ili Görmeç bölgesinde çıkan çatışmada şahadet şerbetini içmiştir. Şehidimizin naaşı Kocatepe Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Bala´nın Karahamzalı Köyü´nde ebediyete uğurlanmıştır. Şehidimizi Rahmet ve Saygıyla Anıyoruz.

Yayın: 18.03.2019 - Güncelleme: 06.09.2021 19:40 - Görüntülenme: 1331