Okulumuz öğrencilerinden Deniz ANIL  27-28 Nisan tarihlerinde Rize'de yapılan Okul Sporları Küçükler Yüzme Türkiye Birinciliği Yarışmalarında:

100m kelebek Türkiye 4.

50m kelebek Türkiye 6.

200m serbest Türkiye 6.

50m serbest Türkiye 8. si olmuştur.

Şampiyon öğrencimizi, Antrenör ve Destek veren Velimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

55. Eğitim Bölgesi rehber öğretmenler Mesleki Paylaşım toplantısını Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulunda gerçekleştirildi. Ev sahipliği için Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu rehber öğretmeni arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

TÜBİTAK'ın Desteğiyle Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan; Tübitak 4006 Bilim Fuarımız İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Sayın Muzaffer GÜL , Sayın Ahmet BAYIR , İlçe Şube Müdürü Sayın Erkan Mehmet  AKAR, Okul Müdürleri, Sivil toplum kuruluşları, Öğretmen, Veli ve Öğrencilerin katılımıyla açılış yapılmıştır. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden

6/E sınıfından Okan Naci Özdemir

8/E sınıfından Hasan Kayra Ertaş

yıldız erkekler masa tenisi takımımız ilçe 3. sü oldu. Şampiyon öğrencilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve Destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı kapsamında yapılan, Atlı Spor Kulübü Tesislerinde Birçok ülkenin de katılmış olduğu Modern Pentatlon faaliyetine Okulumuz öğrencileri  ile birlikte 20 Nisan 2024 tarihinde katılım sağladık.Ögrencilerimiz , Beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde öncelikle,Engel Atlama ,Eskrim , yüzme yarışları ve modern pentatlon yarışlarını izlemiş ve sporun farklı dallarında da farkındalık bilinci ile güzel ve etkileyici bir gün geçirmiştir. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak bizlerde bu güzel etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluluk duyduk dileriz bu farkındalık ile birlikte güzel başarılara da beraberinde adımlar atarız . Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Itri Güzel Sanatlar Lisesi gezimizden kareler emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Küçük Kız Voleybol takımımız. Final maçında ABC Kollejini yenerek İlçe Şampiyonu oldu. Sporcularımızı, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve Destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Geleneksel İftar yemeğimizden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen Orman Haftası İlçe Töreninden kareler. Tüm Ekibizle bir kez daha gurur duydum. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında , okulumuz bünyesinde düzenlenen "Ağaç ve Orman Sevgisi" konulu resim yarışmasında ödül alan üç başarılı öğrencimize ödülleri törenle verildi.

Cumhurbaşkanlığı Müze Gezimizden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programında milletimizin en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladık. Bu vatan için kanlarını dökmüş tüm şehitlerimizi ve okulumuza ismini veren Şehit Hamza Yıldırım´ı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Deniz ANIL Şampiyonluklarını taçlandırmaya devam ediyor.

16-17/03/2024 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Okul Sporları Yüzme Bölge Yarışmalarında

50 m' de 1.

100 m' de 1. ve