Okulumuz servis ihalesini Ülkem Turizm almıştır.

Velilerimiz, servisle gelmek isteyen öğrencilerimiz için ülkem turizmin online kayıt formunu doldurabilirler.

Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu stratejik planı çerçevesinde, Öğretmen, Öğrenci ve Veli görüş ve değerlendirme anketleri yapılacaktır. Anket için gerekli linkler aşağıda verilmiştir.

Ock

Vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasındaki ihtiyaçlarını tek uygulamada karşılamak amacıyla AFAD Acil mobil uygulaması geliştirildi. Tüm IOS ve Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulama, App Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimizin eğitim saatleri dışındaki zamanlarını sosyal–kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi ve ayrıca günlük eğitim-öğretim desteği sağlamak amacıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılı I. dönemi için "Çocuk Kulübü" açılması planlanmıştır.

Bir sınıfta öğrencilerden herhangi birine covıd-19 pozitif tanısı konulması durumunda aşağıdaki linkte belirtilen aşamalar uygulanır.