TÜBİTAK ‘IN desteğiyle düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim fuarını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır.

Bu amaç doğrultusunda Bilim Fuarımızda Fen Bilimleri alanında 11 proje, İngilizce alanında 1 proje, Tarih alanında 3 proje, Matematik alanında 4 proje,  Teknoloji ve Tasarım  alanında 2 proje olmak üzere toplam 21 projeyi 99 öğrencimiz 12 danışman öğretmenimizin nezaretinde özverili çalışmalarını ortaya koydular.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ayrıca proje koordinatörümüz Çilem ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz.

Orman Genel Müdürlüğü ve Doğa ve Sürdürülebilirlik Derneğinin katkıları ile Orman haftası kutlamaları kapsamında okulumuz bahçesine öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destek personelimizle dört yüz elli fidan diktik. Geleceğimiz de fidanlarımız da çocuklarımıza emanet.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" programında milletimizin en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladık. Bu vatan için kanlarını dökmüş tüm şehitlerimizi ve okulumuza ismini veren Şehit Hamza Yıldırım´ı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 95. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.