Okulumuz öğrencilerinden Eymen YALAV Okul sporları Atletizm 100 m Ankara 4.' sü Oldu.

Şampiyon öğrencimizi, Antrenör ve Destek veren Velimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Niğde de iç Anadolu bölge okullar arasi judo şampiyonası grup maçında 7 A sınıfı öğrencimiz; Görkem Uluoglu 5. Oldu.

Okulumuz öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor. 6-B sınıfından Vatan Güven Atletizm Cirit atma dalında Ankara 2. Oldu

8-C sınıfından Zeynep Beril Delibaş Atletizm Orta Mesafe 2000 m. Koşuda Ankara İl 4. Oldu.

Şampiyon öğrencilerimizi, Antrenör ve Destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Bu yıl İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümünde başta Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna mücadele eden bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Okulumuz öğrencileri öğretmenlerinin rehberliğinde yapmış oldukları muhteşem Guaj boya portre (sinema karakterleri) çalışmaları ve kolaj resim tamamlama ve perspektif resimlerinden kareler emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuz Personel ve öğrencilerimize AFAD Yetkililerince gerekli bilgilendirmeler yapılarak eş zamanlı Deprem Anı Uygulaması (Çök-Kapan-Tutun Hareketi) ve

Tahliye Tatbikatı çok başarılı sonuçlanmıştır. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Rehber öğretmenlerimizin organizasyonuyla Alanında Uzman Mehmet İşgüzar hocamız tarafından Velilerimize "Çocuğumun Eğitim ve Kariyer Gelişimini Nasıl Desteklerim" Konulu Seminer verildi. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuz 7/D Sınıfı Öğrencisi Eliz Meryem Erdiç 28 Şubat Tarihinde Okullar Arası Aerobik Jimnastik İl Birinciliği Müsabakalarında İl 4.sü Olmuştur. Şampiyon öğrencimizi, Antrenör ve Destek veren Ailesini Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz Erkek Basketbol Takımı Zorlu Final Maçında ABC Kollejini  63 'e  42 ile yenerek İlçe birincisi oldu. Bizlere bu gururu yaşatan Şampiyon öğrencilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve Destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Görkem Uluoğlu Judoda Ankara İli okul seçmeleri 3. Olmuştur. Şampiyon öğrencimizi, Antrenör'ünü ve Destek veren Ailesini Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Deniz Anıl 07/02/2024 tarihinde düzenlenen. Yüzme Kelebek 50 metre Ankara birincisi oldu. Şampiyon öğrencimizi, Antrenör'ünü ve Destek veren Ailesini Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi tebrik ediyoruz.

Şbt

Başarılarla dolu, 1. Eğitim Öğretim Dönemi sona erdi. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz. İyi tatiller

Şbt

Klinik Psikolog - Eğitimci Dr. Aydoğan ARI tarafından Velilerimize Sınav Öğrencisine Anne Baba olmak, Sınavda Başarının beş temel öğesi,....vb konularda Seminer verildi. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Odtü Toplum ve Bilim Merkezi gezisinden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.