Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu Okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler yapılarak eş zamanlı Deprem Anı Uygulaması (Çök-Kapan-Tutun Hareketi) ve

Tahliye Tatbikatı çok başarılı sonuçlanmıştır. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz servis bölgesinde yolcu ve araç güvenliği açısından tehlike arz eden alanlara demir bariyer uygulaması yapılmıştır. Okulumuz servis taşımacılığımızı yapan Ülkem Turizm yetkililerine, verdikleri destekten dolayı Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Mehammed (s.a.v.)'in doğum günü kutlu olsun.

Eyl

Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammed Hanefi CALP tarafından öğretmenlerimize Eğitimde Dijital Dönüşüm konusunda Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitim Semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi adına teşekkür ederiz.

Gurur kaynaklarımız; Okulumuz öğrencileri; Cimnastik dalında,

Murat Mert Erdiç Tek Erkek Kategorisinde Ankara 1.si

Çiftler Katogirisinde kız  kardeşi Eliz Meryem Erdiç ile birlikte Ankara. 2.si olmuşlardır.

Şampiyon öğrecilerimizi, Antrenörlerini ve Destek veren Ailesini Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Durmak yok çalışmaya devam, öğretmen,  personel ve öğrencilerimizin yaşam alanlarını renklendirmeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şampiyonlar yine iş basında. Küçük Erkek Futsal Takımımız İlçe İkincisi oldu. Tebrikler çocuklar. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak kutluyoruz.

Küçük Erkek Basketbol Takımımız İlçe Üçüncüsü oldu. Tebrikler çocuklar. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak kutluyoruz.

Küçük Kız Basketbol Takımımız İlçe Birincisi oldu. Tebrikler çocuklar. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve destek veren Velilerimizi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak kutluyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden Ayşe İrem Gürbüz Fitness Jimnastik dalında Türkiye İkincisi olduğundan, Milli Takıma seçilmitir. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak Şampiyonumuzu, antrenör ve destek veren ailesini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Etimesgut ilçesi Küçük Kız Voleybol turnuvasında üçüncülük ödülü alan öğrencilerimiz,  başarılarını, trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencimiz Çağan Özgen Çelik'e armağan ederek bizleri duygulandırdılar. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu ailesi olarak sizlerle gurur duyuyoruz.