Şbt

Erman Ilıcak Fen Lisesi Gezisinden kareler emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Kızılay tarafından okulumuzda düzenlenen "Afet Eğitimi"programında emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Tanıtım Gezi'lerimizden kareler.

ASO Teknik Koleji Gezisinde, emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri "Sözlük Özgürlüktür" Projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde düzenlenen "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışması okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Dilimizin  Zenginlikleri Projesi

Ara

Eğitim her yerde TUSAŞ gezimizden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Son sınıf öğrencilerimizle mesleki tanıtım gezilerimizden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Etimesgut Belediyesi' nin organize ettiği 100. Yıl Yüzme yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden

MİRAÇ BERK TAŞDEMİR. Stil yüzmede 1. Oldu ve altın madalya kazandı, sırt üstü yüzmede 3. Oldu ve bronz madalya kazandı.

Aynı turnuvada okulumuz öğrencilerinden AZRA AKTÜLÜN ve ASMİN ARAL kendi kategorilerinde 1. Olarak bizleri gururlandırdılar.

Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak öğrencilerimizi, destek veren Ailelerini ve Antrenörlerini kutluyoruz

Ara

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizle keyifli bir mola; gününüz kutlu olsun sevgili öğrencilerimiz.

Ara

Eğitim her yerde. Okul, kültür ve akademik gezilerimizden kareler. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Danışman akademisyenimiz Prof.Dr Erten Gökçe iki oturum halinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik " Sınav Kaygısı, Başarılı Olmada Motivasyonun Önemi" konulu seminer çalışması yapmıştır. Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Son sınıf öğrencilerimizle mesleki tanıtım gezimizde, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde bulunduk. Emeği geçen herkese Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ankara karate il şampiyonasında Bayanlar katagorisinde okulumuzun 5/C sınıfı öğrencisi Zehra Sancak ve Erkekler katagorisinde 5/H sınıfı öğrencisi Ertuğrul Demir Ankara 3. lüğünü kazandılar. Şampiyonlarımızı Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu Ailesi olarak tebrik ediyor. Destek veren Aile ve Antrenör'lerini kutluyoruz.

Öğretmen eserinin altına imzasını atmayan tek sanatkardır. Tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü milletimizin O'na özlemini ve minnetini saygıyla gösterdiği gündür. Vefatının 85.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmetle, saygıyla ve minnetle bir kez daha anıyoruz.